ויקיטקסט:מזנון/ארכיון אוגוסט 2014
דף זה הוא ארכיון של הדיונים שהתקיימו במזנון. דיונים חדשים יש לקיים במזנון הנוכחי. אין לערוך דף זה.
עזרה טכנית בתבנית לטעמי איוב
שלום, כדי לתקן את טעמי אמ"ת בספר איוב, אני זקוק לתיקון קל בתבנית הפשוטה ר0. כעת, תבנית זו רק מכניסה רווח בתוך הטקסט ולא עושה שום דבר אחר (והיא גם מסמנת דרגה מסויימת בחלוקת טעמי אמ"ת). אבל מצאתי שבמקומות מסויימים זה גורם בעייה קלה בהצגת הטקסט, ואני רוצה להכניס לתוך התבנית אפשרות שלא תהיה שום רווח.
האם מישהו יכול לעזור בהכנסת הפונקציה הבאה:
- אם התבנית מובאת באופן פשוט כך: {{ר0}} אז יהיה רווח בדיוק כמו עכשיו.
- אבל אם התבנית מובאת בפרמטר של "רווח=לא" כך: {{ר0|רווח=לא}} אז לא יהיה רווח.
אודה לכל מי שיודע ויכול להכניס את הפונקציה הזו לתוך התבנית. תודה, Dovi (שיחה) 14:11, 4 באוגוסט 2014 (IDT)
- בוצע איתן96 (שיחה) ח' באב ה'תשע"ד • 15:16, 4 באוגוסט 2014 (IDT)
- תודה! Dovi (שיחה) 16:25, 4 באוגוסט 2014 (IDT)
שינוי סמל האתר
מישהו יודע איך משנים את הלוגו של האתר שנמצא מימין למעלה? אני חושב שהגיע הזמן לשנות אותו ללוגו של חגיגות העשור, שנקרא קובץ:ויקיטקסט העברי חוגג עשור!.png. איתן96 (שיחה) י"א באב ה'תשע"ד • 09:46, 7 באוגוסט 2014 (IDT)
- קובץ:Wiki.png הוא תמיד הלוגו של האתר. אם רוצים לשנות, אז מעלים גרסה חדשה לקובץ הזה. Inkbug (שיחה) 11:28, 7 באוגוסט 2014 (IDT)
- תודה, עידכנתי. איתן96 (שיחה) י"א באב ה'תשע"ד • 14:42, 7 באוגוסט 2014 (IDT)
עתידו של ויקיטקסט ל10 שנים לפעילותו - 3 שאלות
שלום חברים מהעבר. מדי פעם אני משתדל לעזור כאן למרות שאיני פעיל כמו בעבר.
בעבר "החזון" שלי לגבי המקום היה חופשיות באינטרנט לטקסטים בסיסיים ואחרים בחינם, בעידן שהיה רק פרוייקט השו"ת או תוכנות שהיו עולות כסף. עתה בעידן ההיברובוקס ועוד אתרים, שהרחיבו את המאגרים החינמיים עם חיפוש בפנים, בעידו בו פרוייקט בן יהודה וכדו' מתרחבים, מה יעלה בגורל ויקיטקסט? בעבר שהתחלתי להקליד בהשקעה את הרי"ף, הגמרא, משנה תורה וכו' ולאחר מכן במכה אחת היה אפשר להעתיק את התלמוד והרמב"ם, מה שווה ההקלדה?
בעייה שנייה שאותה אני רוצה לעלות היא ההיצמדות לארון הספרים היהודי וספרי הקודש וכו' מדוע נתח כ"כ רחב מויקיטקסט מופנה אך ורק לנושאים האלה? בעבר ניסיתי להעלות פה ספרות קראית או כתבים עבריים אחרים כמו של שפינוזה, אבל הייתה זו דעת יחיד. בלי שינוי מהותי בכיוון האתר הרי שבסוף הוא ייבלע בין כל המאגרים החינמיים הקמים עם כוח אדם רב.
והבעייה השלישית - מתחם הביאור. בעבר כבר דשתי בזה במרחב הביאור, במיוחד על המקרא. האם בהגדרת ויקיטקסט צריך לעסוק בביאור מקורי ולא בהעתקת כתבים - טקסטים - אשר קיימים כבר?
יישר כח לאלו אשר עדיין משקיעים, זכות גדולה היא זו להיות חלק (בעבר בכל מקרה) באתר זה. ואתחיל מעכשיו לנסות להיות פה יותר לעזר. 10 שנים, יא אללה! יודא (שיחה)
- הריני רק יכול לדבר מתוך דעה אישית שלי: אני לא פעיל כאן כדי לקדם את ויקיטקסט, אני פעיל כדי לקדם הרחבת יידע בעולם. אם מישהו ירצה להעתיק את כל הטקסטים כאן בויקיטקסט (כולל עבודות יצירתיות ומקוריות כמו הספרא שעבדתי עליו) ולהעבירם לאתר אחר -- מה טוב ומה נעים. התרומה שלנו לכלל הצבור הרחב לא השתנתה בכך. [לדעתי האישית לויקיטקסט הרבה יתרונות שאינם קיימים באתרים אחרים (מבין היתר: טקסט מוקלד, תבניות מדהימות, ואפשרות קלה לקישורים והפניות) ובכן אני מעדיף להשקיע כאן לעומת אתרים אחרים]. אינני נגד כתבים שהם מחוץ לארון הספרים היהודי אבל גם אין לי עניין אישי בהם. כל מאן שכן מעניין אותו להעלות חומרים כאלה מוזמן לעשות כן וכמו כן מוזמן להתייעץ ולשאול שאלות מקהל הרחב על עבודת העריכה. תודה על השאלות אגב :-)--Roxette5 (שיחה) 16:54, 7 באוגוסט 2014 (IDT)
- יש כאן המון מתנדבים שמשקיעים במרחב הביאור, ואני חושב שביאור שנערך על ידי הגולשים הוא דבר חיובי ומבורך. יש כאן גם סידורי תפילה שנערכים על ידינו, ויש את עבודת תיעוד נוסח המקרא על פי המסורה על פי כתבי היד העתיקים של המקרא ובראשם כתר ארם צובא, שנערך על ידי דובי. יש כאן גם עריכה קלה של חלק גדול מהטקסטים שאנשים מעלים לכאן, כמו השולחן ערוך עם המפרשים שאני מעלה לכאן, שאני פותח ראשי תיבות ומוסיף סימני פיסוק. ויש כמובן את קישורי הוויקי לפסוקי המקרא ולדפי התלמוד ולסימני השולחן ערוך שכבר קיימים באתר.
- ויש כאן גם מאגר לא מבוטל של ספרות חול. יש כאן מתנדבים מסורים שמשקיעים בזה, למשל יש כאן מי שמשקיע בתרגום מחדש של ספר "הנסיך" של מקיאוולי מאיטלקית שיהיה חופשי לשימוש, ויש כאן חומר שמועתק מפרוייקט בן יהודה (שכמובן נמצא אצלם בצורה יותר מושלמת כי אנחנו מעתיקים כעיקרון רק דברים שנראים לנו חשובים), ויש נאומים של אנשי ציבור, ויש את פרוייקט חוקי מדינת ישראל שעורך פאזי, ויש כהנה וכהנה. ברוך השם המיזם פורח.
- אני אישית מאוד אשמח אם תחזור לתרום כאן. אני גם אשמח אם תבוא למפגש מחר בתל אביב. אני מקווה בעזרת השם להיות שם. בברכה, נחום - שיחה 17:53, 7 באוגוסט 2014 (IDT)
סיכום מפגש
שלום לכולם, רציתי להגיד תודה על כל מי שהשתתף במפגש יום ששי שעבר -- מאד נהניתי להכיר את כולכם ומצטער שפספסתי את ההיכרות עם אלה שלא באו. בכל אופן, מעבר להיכרות אישית המפגש היה הזדמנות מצוינת לשיתוף העבודות ואת הנקודות לשיפור שכל אחד ואחד חווה במהלך עבודתו באתר ולסיעור מוחות הו הועלו הצעות לפתרונן, הן על ידי שאר הויקיעורכים והן על ידי חן ספקטור רכזת קהילת ויקימדיה. דברים אלו הפכו את המפגש לדבר מאד מחזק לקידום עבודתנו ככלל ועבודות על אחד ואחד בפרט. תודה רבה לכולם.--Roxette5 (שיחה) 22:28, 10 באוגוסט 2014 (IDT)
- אני מצטרף. מאד שמחתי להכיר את כולם, ובמיוחד את אבי קדיש ורונן אחיטוב. הנסיעה איתך, דניאל, חזרה לירושלים היתה בהחלט מהנה. ותודה מיוחדת לאיתן על התוכנה עליה המליץ לי, ABBYY FINEREADER. אני משתמש כרגע בגרסת נסיון שלה שהורדתי בעקבות המפגש והיא מצויינת (כמובן במגבלות איכות ההדפסה של הספר הנסרק). בהחלט ארכוש אותה כשיתאפשר לי מבחינת תקציב, היא לא יקרה ושווה כל שקל. אשמח לראות אתכם (ואת שאר הפעילים כאן) שוב! נחום - שיחה 23:00, 10 באוגוסט 2014 (IDT)
- מצטרף לקודמיי. מפגש מצוין שהיה פורה גם מבחינה טכנית וגם מבחינה חברתית. גם אני מקווה להיפגש שוב בקרוב! איתן96 (שיחה) ט"ו באב ה'תשע"ד • 23:47, 10 באוגוסט 2014 (IDT)
מישהו יכול לזהות בריה זו?
המלבי"ם מזכיר ומבאר את שם "בן הנפילים" המוזכר בספרא:
- ובן הנפילים הוא הנקרא (ריזן שילד קרעטא) השוכן במים והוא שורץ ביציו ביבשה.
ניסיתי חיפוש בגוגל וגם על ידי תרגום גוגל מיידיש אבל לא מצאתי שם של חיה שדומה... רעיונות?--Roxette5 (שיחה) 10:41, 11 באוגוסט 2014 (IDT)
- בגרמנית (לפי גוגל טרנסלייט):
- ריזן - RIESEN - ענק.
- שילדקרעטא - SCHILDKRÖTE - צב.
- מכאן, כנראה, הכוונה לצב-ים ענק. --אראל סגל • שיחה • ט"ו באב ה'תשע"ד 12:05, 11 באוגוסט 2014 (IDT)
- תודה רבה!--Roxette5 (שיחה) 14:14, 11 באוגוסט 2014 (IDT)
"שינויים אחרונים" -- הצגת בוטים כברירת המחדל - אפשר?
הסתכלתי ב"העדפות" ורק אפשר להציג ויקינתונים כברירת מחדל אבל לא שינויים של בוטים.. מישהו יודע איך לטפל בזה?--Roxette5 (שיחה) 13:44, 12 באוגוסט 2014 (IDT)
חשוב: בדיקת פעילות של מפעילים
שלום. מדיניות חדשה בנוגע להסרת „הרשאות מתקדמות” (מפעיל, ביורוקרט וכו') התקבלה לאחרונה בהסכמת הקהילה (הקהילה שלכם קיבלה הודעה על הדיון). בהתאם למדיניות הזאת, דיילים בודקים את פעילות המפעילים באתרי הוויקי הקטנים. למיטב הבנתנו, בוויקי שלכם אין תהליך מסודר של הסרת „הרשאות מתקדמות” מחשבונות בלתי־פעילים. זה אומר שדיילים יטפלו בכך בהתאם לסקירת פעילות מפעילים כאן.
מצאנו כי המשתמשים הבאים מתאימים להגדרות של חוסר־פעילות (אין להם עריכות או פעולות יומן יותר משנתיים):
- משתמש:Testbot (מפעיל)
המשתמשים האלה יקבלו בקרוב הודעה שתבקש מהם להתחיל דיון בקהילה על השאלה אם הם רוצים לשמר חלק מההרשאות שלהם או את כולן. אם המשתמשים לא יגיבו, ההרשאות המתקדמות שלהם תוסרנה על־ידי הדיילים.
עם זאת, אם אתם, בתור קהילה, רוצים ליצור תהליך משלכם לבדיקת פעילות המפעילים שתפעל במקום המדיניות הגלובלית, אנו רוצים לקבל החלטה אחרת על מחזיקי ההרשאות הבלתי־פעילים האלה, או שיש לכם מדיניות שפספסנו, אנא הודיעו על כך לדיילים במטא כדי שלא נמשיך את תהליך בדיקת ההרשאות בוויקי שלכם. תודה, Rschen7754 08:03, 15 באוגוסט 2014 (IDT))
סליק להו ספר במדבר סיני ברוך הגבר אשר יבטח באדני
בשעה טובה ומוצלחת השלמתי את ספרי על במדבר.
Ahituvrs (שיחה) 19:22, 17 באוגוסט 2014 (IDT)
- מזל טוב! נחום - שיחה 19:28, 17 באוגוסט 2014 (IDT)
- --Roxette5 (שיחה) 23:50, 17 באוגוסט 2014 (IDT)
- מצטרף לברכות. איתן96 (שיחה) כ"ב באב ה'תשע"ד • 09:44, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- --Roxette5 (שיחה) 23:50, 17 באוגוסט 2014 (IDT)
מי לוקח על עצמו לעשות כך לספרי על דברים? - את העבודה על במדבר השלמתי תוך שבוע בערך...
Ahituvrs (שיחה) 13:00, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
שיום כתביו של ביאליק
שלום לכולם. הנה זכינו שמשתמש:Ahhh מעלה המון חומר יקר בזמן האחרון של כתבי נחמן ביאליק. לדעתי אבל נוצר בעיה לגבי שמות הדפים ואיך שהדבר יבלבל לארגון האתר. במיוחד בדפים שנכתבו על אישיים מוכרים. ראה למה שכתבתי כאן בדף שיחה זו -- שיחה:ר' משה חיים לוצאטו.
רעיונות?--Roxette5 (שיחה) 23:48, 17 באוגוסט 2014 (IDT)
- פשוט להוסיף את שם המחבר בסוגריים. נחום - שיחה 00:52, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- אני חשבתי יותר בכיוון של : ביאליק על ר' משה חיים לוצאטו או כתביו של ביאליק/ר' משה חיים לוצאטו או נחמן ביאליק/מסות ומאמרים/ר' משה חיים לוצאטו.....--Roxette5 (שיחה) 08:01, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- אני בעד "ביאליק על ר' משה חיים לוצאטו". --אראל סגל • שיחה • כ"ב באב ה'תשע"ד 09:32, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- אני בעד להוסיף את שם הכותב בסוגריים ולהוסיף הפניה ממקומות אחרים. לדעתי זו האפשרות היותר אסתטית מהשאר. איתן96 (שיחה) כ"ב באב ה'תשע"ד • 09:44, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- נגד, עדיף בסוגרים, אנשים לא ימצאו את הערך ב-GOOGLE או ליצור לכל מחבר דף של כל יצירותיו ולעשות קישור פנימי לערך שלו (כפי שעשיתי בתחילה, אם כי גם אז נטען שאנשים לא ימצאו + צריך לבצע לכלל הדפים). ועוד נקודה שאני מעלה כאן ברבים, אני חושב שצריך להקפיד כאן על קטגוריות של ערכים - אם משהו מחפש חומר על "ספר ערוך" ויש לו תתי סעיפים, מאוד קשה למצוא אותו על ידי חיפוש וקל יותר להעזר בקטגוריות, כל טוב --Ahhh (שיחה) 15:33, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- אני בעד "ביאליק על ר' משה חיים לוצאטו". --אראל סגל • שיחה • כ"ב באב ה'תשע"ד 09:32, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- אני חשבתי יותר בכיוון של : ביאליק על ר' משה חיים לוצאטו או כתביו של ביאליק/ר' משה חיים לוצאטו או נחמן ביאליק/מסות ומאמרים/ר' משה חיים לוצאטו.....--Roxette5 (שיחה) 08:01, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- לא בדיוק הבנתי למה לא ימצאו את הערך בגוגל בכל החלופות שהצגנו למעלה?...
- בכל אופן חשוב ליצור דפי מחבר שמציג את כל היצירות של אותו מחבר אבל לדעתי זה מגוחך לומר שכאשר אכתוב מאמר על ספר בראשית אז יופיעו בויקיטקסט ערך של בראשית (דניאל). יותר הגיוני במקרה כזה שתהיה שם המחבר קודם ואז לפרט על איזה דמות או נושא הוא כותב. אם אכן קיים ריבוי דעות בעניין בוא נביא את הדבר להצבעה... אמתין קצת ליותר משוב ואז נתקדם להצבעה.
- ההצעה הראשונית שלי הייתה [[שם מחבר/שם ספר/ וכו']], נטען אז שעדיף להאמיר לשם הספר בלבד מאחר וחיפוש בגוגל לא יעילה יפה. זו נותרה העדפה שלי שם מחבר/שם ספר/ וכו' אבל במקרה זה תצטרכו לשנות את כל מבנה האתר. מאחר וכל ספרי "הארון היהודי" מופיעים תחת הכותר שלהם ולא שם הספר שלהם. לגבי מגוחך: גם בויקיפדיה מציגים שמות של מחברים וכו' בסוגריים. --Ahhh (שיחה) 20:53, 20 באוגוסט 2014 (IDT)
- דניאל, אם שם המאמר שלך הוא "בראשית" (ובהנחה שאתה סופר בעל שיעור קומה ופרסום בעם היהודי כדוגמת ביאליק, ארלוזורוב ושות'), ברור ששם הערך יהיה אכן בראשית (דניאל), ואינני רואה שום פסול בכך. כך בוודאי בספרים שלמים, ואולי גם במאמרים. אפשר לחילופין לנקוט מדיניות שונה במאמרים, ולעשות להם מחבר:ביאליק/מאמרים/ר' משה חיים לוצאטו וכיוצא בזה, או לחילופין מאמרי ביאליק/ר' משה חיים לוצאטו, ולרכז מפתח של כל המאמרים בדף ה"מאמרים". עכשיו שאני חושב על זה, נראית לי דווקא יותר האפשרות השנייה, אבל דווקא לגבי מאמרים ולא לגבי ספרים שלמים. בברכה, נחום - שיחה 23:19, 20 באוגוסט 2014 (IDT)
- אי אפשר לנקוט חצי מדיניות, יבלבל אנשים וגם יקשה על החיפוש. מה שלא יוחלט, צרי להיות מיושם לכלל ויקיטקסט לכן האפשרות של הסוגריים קלה יותר ליישום אבל איני יודע כמה תהיה יעילה בעתיד. --Ahhh (שיחה) 12:48, 21 באוגוסט 2014 (IDT)
- אני נוטה להסכים עם נחום בהקשר להפרדה בין ספרים לבין מאמרים. ספרים כדאי שלא יהיו בדף משנה ולכן אני נוטה לכיוון הסוגריים, אולם ריכוז של כל המאמרים בדף מחבר אחד נראה לי רעיון מצוין, זה דווקא יקל על המציאה שלהם לדעתי. איתן96 (שיחה) כ"ה באב ה'תשע"ד • 12:56, 21 באוגוסט 2014 (IDT)
- אי אפשר לנקוט חצי מדיניות, יבלבל אנשים וגם יקשה על החיפוש. מה שלא יוחלט, צרי להיות מיושם לכלל ויקיטקסט לכן האפשרות של הסוגריים קלה יותר ליישום אבל איני יודע כמה תהיה יעילה בעתיד. --Ahhh (שיחה) 12:48, 21 באוגוסט 2014 (IDT)
- דניאל, אם שם המאמר שלך הוא "בראשית" (ובהנחה שאתה סופר בעל שיעור קומה ופרסום בעם היהודי כדוגמת ביאליק, ארלוזורוב ושות'), ברור ששם הערך יהיה אכן בראשית (דניאל), ואינני רואה שום פסול בכך. כך בוודאי בספרים שלמים, ואולי גם במאמרים. אפשר לחילופין לנקוט מדיניות שונה במאמרים, ולעשות להם מחבר:ביאליק/מאמרים/ר' משה חיים לוצאטו וכיוצא בזה, או לחילופין מאמרי ביאליק/ר' משה חיים לוצאטו, ולרכז מפתח של כל המאמרים בדף ה"מאמרים". עכשיו שאני חושב על זה, נראית לי דווקא יותר האפשרות השנייה, אבל דווקא לגבי מאמרים ולא לגבי ספרים שלמים. בברכה, נחום - שיחה 23:19, 20 באוגוסט 2014 (IDT)
- טוב. קיבלתי. אבל אינני מספיק מבין בחומר החדש הזה להבחין בין מאמרים ובין ספרים. מבקש מכולם שניישם את זה עד כמה שאפשר לעתיד. תודה לכולם.--Roxette5 (שיחה) 15:22, 21 באוגוסט 2014 (IDT)
ויקיפדיה:מפגשים/סדנה מתקדמת לעריכה
שלום לכולם,
אני שמחה להציג בפניכם את דף המפגש החדש של הסדנה המתקדמת לעריכה, אשר תתקיים ב- 13.10.2014 בחדר הקהילה של ויקימדיה ישראל. הסדנה מיועדת לעורכים חדשים שכבר התחילו להשתלב בוויקיפדיה, אבל עדיין זקוקים לעזרה והכוונה.
פעילי ויקיטקסט שיש להם ניסיון בעריכה גם בויקיפדיה מומזמנים לבוא ולעזור לחדשים. פעילים שיש להם נסיון מועט בויקיפדיה אשר מעוניינים להרחיב אותו מוזמנים לבוא וללמוד.
כך או כך אני חושבת שזו הזדמנות טובה להתחיל להשתלב בפעילות הכללית של העמותה, ליצור קשר אישי עם ויקיפדים ולהעלות את המודעות לפעילות של ויקיטקסט.
להבדיל מסדנת עריכה לחדשים לא תהייה הרצאה מרוכזת במפגש הזה. אבל, אם מישהו מכם רוצה לקחת על עצמו להציג את מיזמי האחות של ויקיפדיה עם דגש על ויקיטקסט, אני אשמח שיצור איתי קשר כדי שנוכל לתאם את זה. מדובר על הסבר קצר של עד 15 דקות. נהיה בקשר Chenspec-WMIL (שיחה) 12:17, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
ויקיפדים מרצים: מוזיקה יהודית - לא מה שחשבתם!
שלום לכולם,
הנכם מוזמנים למפגש העשרה אודות מוזיקה יהודית אמנותית בהנחיית אילן בר שלום, אשר יתקיים בחודש ספטמבר במשרדי העמותה בתל אביב.
להרשמה ופרטים נוספים היכנסו לדף המפגש.Chenspec-WMIL - Chenspec-WMIL (שיחה) 12:50, 18 באוגוסט 2014 (IDT)
- המפגש מתקרב, אני חושבת שזאת הזדמנות טובה להתחיל ליצור קשר בין הקהילות של שני המיזמים ומאוד אשמח אם יגיעו גם נציגים של ויקיטקסט.
בנוסף, דיברתי עם אילן שמוביל את המפגש ויעביר את ההרצאה. הוא אמר שיש ברשותו חוברת עם טקסטים של שירים מהתקופה הזאת. רוב הטקסטים לקוחים מהמקורות אז אני לא יודעת אם יש טעם להעלות אותם בנפרד. אבל... יש בחוברת גם את התווים של הלחנים. אני מאמינה שיש איזו תוכנה שמאפשרת להקליד תווים ואפשר לברר על זה. האם זה משהו שיכול לעניין אתכם? להעלות פסוקים שהולחנו עם הלחן שלהם? אם כן אילן אמר שיוכל להביא את החוברת ואולי גם חומרים נוספים כדי שתשתמשו בה במרתון העריכה שאחרי ההרצאה. מה אתם אומרים?
אם אתם זקוקים למידע נוסף אפשר לכתוב בפרק "שאלות ובקשות שונות" שבדף המפגש לתקשורת ישירה יותר.
נהיה בקשר Chenspec-WMIL (שיחה) 10:41, 11 בספטמבר 2014 (IDT)
הצעה לשיפור בהכללת קטע
שלום לכולם, ראו נא את ההצעה הטכנית שכתבתי כאן, ואם יש לכם מחשבות אתם מוזמנים לכתוב אותם.
הסיבה להצעה: יש התקדמות על בסיס עבודתו של אראל לקראת עדכון את התנ"ך כאן. כעת יש מגבלות טכניות לאפשרות לקחת דף שיש בו סימני פסוקים ולהפוך אותו אוטומטית לדף שאין בו סימני פסוקים. בהצעה שכתבתי תהיה אפשרות לעשות את זה בכל מיני דרכים יעילות.
זה לא רק חשוב בתנ"ך, אלא בכל מיני טקסטים שיש להם סימונים שונים ומשונים ולפעמים מתנגשים של פרקים והלכות וסעיפים וסעיפים קטנים.
אגב כל הכבוד לאראל, שבזכותו כבר יש דרך להשלים את הקידוד ולסמן אוטומטית את כל הפרקים בספר שלם כמו בעזרא-נחמיה! Dovi (שיחה) 08:13, 21 באוגוסט 2014 (IDT)
- עכשיו הדפים לדוגמה למעלה נראים נכונים (שתי גירסאות של עזרא א'). ראו נא את כאן כדי להתרשם מהספר הראשון בתנ"ך שכל הקוד הוכנס בו באופן אוטומטי ע"י אראל! Dovi (שיחה) 17:14, 21 באוגוסט 2014 (IDT)
Letter petitioning WMF to reverse recent decisions
The Wikimedia Foundation recently created a new feature, "superprotect" status. The purpose is to prevent pages from being edited by elected administrators -- but permitting WMF staff to edit them. It has been put to use in only one case: to protect the deployment of the Media Viewer software on German Wikipedia, in defiance of a clear decision of that community to disable the feature by default, unless users decide to enable it.
If you oppose these actions, please add your name to this letter. If you know non-Wikimedians who support our vision for the free sharing of knowledge, and would like to add their names to the list, please ask them to sign an identical version of the letter on change.org.
-- JurgenNL (talk) 20:35, 21 באוגוסט 2014 (IDT)
Process ideas for software development
’’My apologies for writing in English.’’
Hello,
I am notifying you that a brainstorming session has been started on Meta to help the Wikimedia Foundation increase and better affect community participation in software development across all wiki projects. Basically, how can you be more involved in helping to create features on Wikimedia projects? We are inviting all interested users to voice their ideas on how communities can be more involved and informed in the product development process at the Wikimedia Foundation. It would be very appreciated if you could translate this message to help inform your local communities as well.
I and the rest of my team welcome you to participate. We hope to see you on Meta.
Kind regards, -- Rdicerb (WMF) talk 01:15, 22 באוגוסט 2014 (IDT)
--This message was sent using MassMessage. Was there an error? Report it!