לדלג לתוכן

שיחת משתמש:Nizzan Cohen

תוכן הדף אינו נתמך בשפות אחרות.
הוספת נושא
מתוך ויקיטקסט, מאגר הטקסטים החופשי
תגובה אחרונה: לפני 14 שנים מאת Nizzan Cohen בנושא הכרוז הראשון של הנוער העובד

For English, please click here

שלום Nizzan Cohen! וברוך בואך לוויקיטקסט – מיזם רב-לשוני ליצירת מאגר טקסטים חופשי על ידי עבודה משותפת של תורמים.

להלן מעט מידע שאנו מקווים שיהיה לך לתועלת:

  • עריכה: אם יש לך מה להוסיף או לתקן בדף שקראת, באפשרותך לעשות זאת, ואף כדאי שתעשה זאת. לחץ על הלשונית "עריכה" בראש העמוד ותקן כמיטב הבנתך. (לפני שמירת השינוי, מומלץ ללחוץ קודם על "תצוגה מקדימה" ולוודא שהעריכה נעשתה כראוי.) לפרטים נוספים: איך לערוך דף וגם היכרות עם האתר.
  • הזנה אוטומטית של תכנים: ניתן להזין קבצים סרוקים באמצעות תוכנת OCR, או להשתמש בבוט להזנה אוטומטית של טקסטים גדולים.
  • דפי שיחה: בראש כל דף בוויקיטקסט, מופיעה לשונית "שיחה", שלחיצה עליה מובילה לדף השיחה על הערך. בדף זה ניתן לדון עם משתמשים אחרים בתוכנו של הערך.
  • חתימות: בסוף כל הערה שכתבת בדפי השיחה, צריך לחתום. כדי לעשות זאת מוסיפים ארבעה סימני ~ (זרקא, tilde) בסוף הטקסט. סימנים אלו יהפכו אוטומטית לחתימה הכוללת את שמך, קישור לדף המשתמש שלך, והשעה והתאריך בהם נכתבה ההודעה. החתימות מיועדות לדפי השיחה בלבד. בוויקיטקסט לא נהוג לחתום על הטקסטים עצמם או על המאמרים במרחב הראשי או במרחב הביאור.
  • דפי משתמש: לכל משתמש רשום בוויקיטקסט יש "דף משתמש" ודף "שיחת משתמש". דף המשתמש (אליו ניתן להגיע בלחיצה על שמו של המשתמש) משמש בדרך כלל את המשתמש כדי להציג פרטים על עצמו. דף השיחה של המשתמש (כמו דף זה) משמש כדי להשאיר למשתמש הודעות אישיות.
  • הודעה אישית: כדי להעביר מסר או הודעה למשתמש מסוים, יש להיכנס לדף השיחה של אותו משתמש (בלחיצה על שמו, ולאחר מכן מעבר ללשונית השיחה) ולהשאיר בו הודעה. לאחר הוספת הודעה בדף השיחה, המשתמש יקבל חיווי על כך שממתינה לו הודעה.
  • לתשומת לבך: אין להכניס לוויקיטקסט חומר המוגן בזכויות יוצרים או תרגום שלו. מעשה כזה מהווה עבירה פלילית חמורה ופגיעה במדיניות שלנו.

אשמח לעזור אם תתעורר שאלה או בעיה, וכך גם כל שאר הוויקיעורכים.

בהצלחה!

(התנצלות: כדי למנוע סרבול מיותר, וכמקובל בשפה העברית, אנו משתמשים בלשון זכר בהתייחסות אל כלל הגולשות והגולשים (למעט עורכות שהגדירו את מגדרן כהלכה בהגדרות), ובמתן שמות לערכים. אנא קבלו זאת בהבנה!)הידרו 15:18, 14 ביולי 2010 (IDT)תגובה

הכרוז הראשון של הנוער העובד

[עריכה]

שים לב שטקסט מוגן בזכויות יוצרים ל70 שנה לאחר מות היוצר. הידרו 15:18, 14 ביולי 2010 (IDT)תגובה

היי, התקלת אותי. אז הלכתי חזרה למקור, ומצאתי שהוא נחתם ע"י "המרכז הזמני" (בפועל באחת הביוגרפיות של דוד כהן מצויין שם שהכרוז נכתב על ידיו יחד עם גלילי). לדעתי זה נכנס למטריה של "זכויות יוצרים ליצירה אנונימית או פסיבדונימית (תחת שם עט) מוקנות לשבעים שנה מיום פרסומה." (מהערך זכויות יוצרים בוויקיפדיה).

ועל כל פנים בלי קשר (או עם), מעניין אותי באופן כללי - אשמח אם תבאר לי את העניין - מסמך עמדה לצורך העניין המפורסם בחתימתו של אדם אבל בתוקף תפקידו כנושא תפקיד באגודה\עמותה\גוף ציבורי - גם עליו יש זכויות יוצרים עד 70 שנה ממות היוצר? ובכלל מה בדבר מסמך מטעם לצורך העניין של דוברות או מטה של ארגון ? (סתם לדוגמא, אם מזכ"ל הנוער העובד והלומד היום מפרסם את עמדת התנועה בתקשורת בדבר כלשהו, חתום בשמו או לחילופין חתום בשם "תנועת הנוער העובד והלומד"? ומה בדבר תמליל של נאום מוקלט? אשמח אם תוכל לעזור לי עם השאלות הללו, משום שעולם זכויות היוצרים קצת מורכב לי. Nizzan Cohen 15:45, 14 ביולי 2010 (IDT)תגובה